The Mall Shopping Centre

Client Name: The Mall Partnership Project Year: 2014 - 2015 Project Duration: 4 Months Project Value: £80,000 Project Type: Energy Saving
The Mall Luton

More Images

Project Description

The Mall Shopping Centre in the heart of Luton has had a complete makeover and now has a fresh modern feel that is far more appealing to visitors and shoppers in the town. The lighting has been improved by Instalec with the retro fitting of T5 lamps and HF ballasts throughout the shopping centre canopies. In addition, LED has been used to illuminate niches with RGB colour change units that are infinitely variable and circular T5 luminaries to replace obsolete down lighters. With new lighting, energy consumption has been dramatically reduced as well as ongoing maintenance. Coupled with the repainting of the wall finishes to brilliant white. The overall appearance has transformed the ambiance of the building.

Similar Case Studies

We use cookies, just to track visits to our website, we store no personal details. Close